Soţia credincioasă

„Cine poate găsi o femeie cinstită? Ea este mai de preţ decît mărgăritarele.” Proverbe 31:10

 • „Mai bine doi decît unul,căci iau o plată cu atît mai bună pentru munca lor.Căci,dacă se întîmplă să cadă,se ridică unul pe altul;dar vai de cine este singur,şi cade,fară să aibă pe altul care să-l ridice! Tot aşa, dacă se culcă doi împreună,se încălzesc unul pe altul, dar cum are să se încălzescă dacă e singur?şi dacă se scoală cineva asupra unuia,doi pot să-i stea împotrivă;şi funia împletită în trei nu se rupe uşor.” Eclesiastul 4:9-12

 • CONTACT

  sotia_credincioasa@yahoo.com sau sotia_credincioasa Yahoo Messenger I.D.
 • Noutăţi

 • PARTENERI

  Neria
 • Nu are să iţi pară niciodată rău,DACĂ VEI:

  • 1.crede în Hristos 2.duce o viaţă neprihănită 3.spune adevărul 4.face tot ce este mai bine 5.dacă vei cugeta înainte de a intreprinde ceva 6.asculta înainte de a lucra 7.ierta pe vraşmaşul tău 8.ajuta pe fratele tău căzut 9.fi cinstit în treburile tale 10.gând înainte de a vorbi 11.fi cinstit faţă de Biblie şi biserica ta 12.întoarce urechea ca să nu asculţi răul 13.înfrâna limba ca să nu defaime 14.îngădui doar gânduri nevinovate 15.fi amabil cu oricine 16.ajuta în lucrarea lui Dumnezeu 17.fi credincios în împlinirea jurămintelor 18.suferi din pricina lui Isus 19.cere iertare pentru răul făcut 20.iubi cum a iubit Isus
 • Cele mai citite

 • Din 22922 de poziţii la data de 15.11.2008

 • Maximă

  Adevărata dragoste este ca o plantă crescută să trăiască pe vârfurile înalte de munte,sau în deşertul fierbinte,ca o floare care înfloreşte minunat în suferinţa şi duşmănie.

 • Reclame

RUGĂCIUNEA ARE PUTERE!!!

Trăim într-o lume plină de răutate,de nedreptate,şi de infidelitate.Dumnezeu însă are un scop cu familiile noastre şi vrea ca noi să comunicăm cu EL în orice problemă a vieţii.Rugăciunea înseamnă comunicare cu Dumnezeu.Atunci când te rogi comunici.Este la fel ca şi comunicarea în familie.Ca relaţia cu partenerul de viaţă să meargă trebuie să ai în vedere comunicarea. Tot aşa,ca relaţia noastră cu Dumnezeu să reziste trebuie să fie ai în vedere rugăciunea. Rugăciunea are o putere nelimitată…  Nu poţi creşte din punct de vedere spiritual şi nu poţi progresa în viaţa creştină fără rugăciune. Dumnezeu întotdeauna răspunde rugăciunilor noastre…Chiar dacă rugăciunea nu lucrează în felul în care ne aşteptăm noi să o facă,Dumnezeu întotdeauna ne dă un răspuns.Răspunsul Lui pentru noi poate fi DA,NU sau AŞTEAPTĂ.Tatăl Nostru ştie de ce avem noi trebuinţă însă se aşteaptă ca noi să-i spunem,să-i comnunicăm.El se aşteaptă ca tu să îi ceri ajutorul şi să-l lasi să lucreze în viaţa ta aşa cum El doreşte. Rugăciunea poate transforma…vieţi,căsnicii distruse, relaţii…ea are mare putere.

“MARE PUTERE ARE RUGĂCIUNEA FIERBINTE A CELUI NEPRIHĂNIT” Iacov 5:16

Diavolul ar face orice ca noi să nu ne rugăm,pentru că el ştie că rugăciunea aduce binecuvântare. Atunci când reuşeste să îţi fure timpul de rugăciune şi de părtăşie cu Dumnezeu,el reuşeşte să îţi fure recolta de binecuvântări pe care o poţi primi în urma rugăciunii.

Pe paginile Sfintei Scripturi întâlnim mai multe tipuri de rugăciune:de mărturisire,de pocăinţă(exemplul lui David din Psalmul 51 care implică atât mărturisirea cât şi pocăinţa),de cerere(exemplul lui Avraam care a cerut de la Dumnezeu un fiu şi a primit),de mulţumire(Psalmul 50:14), de mijlocire(exemplul lui Moise care a mijlocit pentru Israel),devoţională…Mai avem şi exemplul lui Ghedeon care a căutat îndrumarea lui Dumnezeu prin rugăciune.Prin rugăciune şi noi putem primi îndrumare de la Dumnezeu!

În 1 Tesaloniceni 5:17 suntem îndemnaţi să ne rugăm neâncetat, iar această rugăciune poate fi făcută pentru tine,pentru alţii conform cu versetul din Iacov 5:16

„Mărturisiţi-vă unii altora păcatele, şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi…”

Mai poţi să te rogi pentru lucrare sau poţi pur şi simplu să mulţumeşti lui Dumnezeu conform cu Efeseni 5:20.

„Mulţămiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos.”

Oare care ar fi scopul rugăciunii? Scopul rugăciunii este BIRUINŢA!

Matei 26:41 “Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul, în adevăr, este plin de rîvnă, dar carnea este neputincioasă.”

Noi trebuie să ne rugăm ca să nu cădem în ispită,şi să fim biruitor atunci când ispitele năvălesc asupra noastră! Atunci când ne rugăm trebuie să o facem cu perseverenţă.Să perseverăm în ceea ce cerem chiar dacă asta poate dura de multe ori luni sau ani… Dumnezeu răspunde şi cu NU rugăciunilor noastre deoarece de multe ori noi nu ştim ceea ce cerem.Se poate întâmpla ca noi cerem de la Dumnezeu lucruri de care nu avem nevoie sau lucruri care ne-ar dăuna şi atunci Dumnezeu în înţelepciunea Lui nu ni le dă.

Atunci când credinciosul iţi pleacă genunchiul în rugăciune diavolul pierde teren.Fie să nu uităm niciodată mottoul din Iacov 5:16“MARE PUTERE ARE RUGĂCIUNEA FIERBINTE A CELUI NEPRIHĂNIT” şi atunci când ne vedem strânşi cu uşa să nu uităm că mai avem o scăpare la Dumnezeu prin rugăciune.

Atunci cînd ne rugăm nu trebuie să uităm să ne rugăm cu credinţă(Matei 21:22,Marcu 11…), cu sinceritate(2Timotei 2:22), cu smerenie(Geneza 32:10,Isaia 26:16), cu inima încrezătoare(Psalmul 16:1) cu nădejde(Psalmul 5:3),cu stăruinţă(Luca 18:1) şi prin Duhul(Efeseni 6:18).

Prin Fiul Său Isus Cristos noi avem intrare libera la Tatăl,orice vom cere după voia Lui în Numele Fiului vom primi,pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul. ”Ioan 14:13,14şi ori ce veţi cere în Numele Meu, voi face, pentru ca Tatăl să fie proslăvit în Fiul. Dacă veţi cere ceva în Numele Meu, voi face.”

Rugăciunea făcută în taină şi nelimitată este primul pas spre o rugăciune eficientă!

Rugăcinea este esenţială şi necesară ca să ne aliniem inimile la voia lui Dumnezeu şi astfel să fie dus la împlinire planul Său.Ea te ajută mai bine să-l cunoşti pe Dumnezeu. Dumnezeu este un bun ascultător…noi ar trebui să devenim vorbitori mai buni.

De ce trebuie să ne rugăm?Tocmai din cauză că Dumnezeu doreşte ca noi să ne rugăm,aceasta este voia Lui cu privire la noi:

1Timotei 5:18 „Mulţămiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi.”

Am citit odată o maximă care spunea ceva de genul: “Rugăciunea este cel mai puternic instrument pe care l-a pus Dumnezeu în mâinile noastre.E cea mai bună armă de folosit în orice dificultate şi cel mai sigur remediu în orice problemă.Este cheia care deschide tezaurul promisiunilor, mâna care scoate la lumină graţia şi ajutorul la vreme de nevoie.E trompeta de argint în care Dumnezeu ne porunceste să suflăm în toate nevoile noastre,şi este strigătul pe care El a promis să-l asculte totdeauna.“

Ce frumoasă maximă,şi cât de adevărată…E ca şi o promisiune minunată,o garanţie că Dumnezeu ne va răspunde…

Rugăciunea noastră nu trebuie să fie neapărat lungă,ea poate fi scurtă şi la subiect.Dintre oamenii Bibliei care au făcut rugăciuni scurte amintim pe Solomon,Ilie,Iaebeţ,Ezechia,Vameşul,Isus şi Ştefan.Dumnezeu nu a răspuns întotdeauna cu da rugăciunilor.Dintre personajele Bibliei la care Dumnezeu le-a răspuns la rugăciuni amintim pe Eliezer,Moise,Iosua, Ghedeon Samuel,Ilie, Elisei, Ezechia,Neemia,Iona,Daniel şi Domnul Isus.Ce exemple frumoase de martori ai rugăciunilor ascultate.Şi noi ca şi copii ai Lui avem promisiunea că Dumnezeu ne ascultă rugăciunea.Doresc ca Tatăl să ne binecuvânteze pe toate cu înţelepciune ca să ştim să facem rugăciuni după voia Lui!

Reclame

138 răspunsuri to “RUGĂCIUNEA ARE PUTERE!!!”

 1. Maria Allen said

  Fratii mei ,
  E tirziu in noate si nu pot sa dorm,sunt departe si locuiesc in America ,cineva mi furat si mi-a facut o paguba de vreo 2000$.
  pentru ca nu puteam dormii m-am ridicat din pat si am deschis computeru,am inceput sa caut cum sa ma rog si ce e MIRACULOS simt ca mi-a pierit acea ura din sufletu MEU pentru cel ce ma furat si sa-l las pe DUMNEZEU hotarasca.Rugati-va si pentru mine sa pot sa-mi recapat darul rugaciunii neincetate……..ISSUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU ,MILUESTENE PRE NOI .Domnul sa ne bine cuvinteze pe noi pe totii. Maria

  • celceplange said

   draga maria allen sper ca nu ti-ai pierdut darul rugaciunii neincetate

   • mihaela said

    Dumnezeu plateste la fiecare dupa faptele sale, chiar daca nu este astazi, la plata vine cand nu te astepti, pt. fapte bune si rele…..eu zic mereu mie frica de ”factura” lui Dumnezeu….

  • ELENA said

   MARIA SI EU AM FOST PACALITA DE UN ASA ZIS PRIETEN DE 10.000 RON IN AUGUST 2012 AVEA MARE NEVOIE DE EI ACUM NU MA MAI CUNOASTE ZICE CA NU AM MARTORI SUNT VADUVA DE 16 ANI SI M-AM CRESCUT 2 COPII SINGURA M-A VAZUT SINGURA FARA AJUTOR AM PLINS MULT AM SUFERIT DAR M-AM RUGAT MULT LA MAICA DOMNULUI SI FIULUI EI POATE O INTELEGE CA SUNT BANII MEI SI TREBUIE SA MII DEA NU AM AVUT MARTORII CIND I-AM DAT BANII

  • Dumnezeu sa va ajute.

  • Cercelaru said

   Ma numesc Bogdan am nevoie d ajutorul vostru (sa va rugati) parinti mei se cearta in fiecare seara nu stiu ce sa fak am 10 ani.:(

 2. violeta said

  rugaciunea trebuie facuta cu sinceritate si inima curata!

 3. sotiacredincioasa said

  AMIN! Asa sa ne ajute Dumnezeu sa o facem;cu sinceritate si cu inima curata.

 4. corinica27 said

  sant in cumpana vieti am prob in casnicie si stiu ca unicul care poate sa rezolve casnicia mea este d-zeu va rog sa va rugati si pt mine. va multumesc in numele creatorului.

  • Dragotoniu Petre-Romeo said

   M-am rugat Domnului sa-ti curateasca inima atat tie cat si sotului, de acolo provine neintelegerea voastra de familie si ii multumesc Domnului ca ma ascultat, schimativa atitudinea fata de Dumnezeu si El va va face sa fiti fericiti ca in prima zi cand va-ti cunoscut si va schimba El insusi atitudinile gresite care le aveti unul fata de altul, un lucru important pe care nu trebuie sa-l uitati este rugaciunea care nu este altceva decat starea voastra de vorba cu Domnul si El nu va inceta sa va raspunda daca va rugati cu inima curata si smerenie inaintea Lui.
   Procedeaza intocmai:
   In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
   In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
   In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
   In momentele dureroase AI incredere in Dumnezeu!
   In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
   Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
   AMIN DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE FAMILIA

  • speranta said

   asculta ti inima si fa ceea ce simnti

 5. Maria said

  Sa ne rugam impreuna.Imi astept sotul de 1 an.Acum bea,fummeaza,joaca la masini,are alta in alta tara.Pare nebunie sa-l intorc,dar mai ca poate fi iar ca inainte.

 6. Maria said

  Sa ne rugam impreuna.Imi astept sotul de 1 an.Acum bea,fummeaza,joaca la masini,are alta in alta tara.Pare nebunie sa-l intorc,dar inca mai cred ca poate fi iar ca inainte.

  • angelutza100 said

   Maria! Speranta moare ultima!
   Increde-te in CEL CARE POATE TOTUL .Atäta timp cät vei sta längä El ,El nu te va läsa si te va intäri in continuare..nu accepta nici o picäturä de indoialä in inima ta…
   Sunt multe femei ,in multe situatii grele dar sä nu uitäm cä EL, DOMNUL DOMNILOR E SINGURUL CARE POATE SÄ FACÄ TOATE LUCRURILE NOI…iti spun din propria mea experientä….Fii tare cäci Domnu`-I mare!

 7. pace sotia_credincioasa m-au impresionat comentariile tale de pe aceasta pagina.D-nul sa-ti dea putere ca si de acum inainte sa faci aceste lucruri minunate.Eu as vrea sa ma rog cu mai multa putere,fie ca D-nul sa se indure de mine.

 8. mariana said

  pace voua multumim creatorului pt ca ne deschide ochii si intradevar daca spune cuvintul lui cauta si vei gasi asa itimpla multumim domnului ca a creat asa ceva sa ne impartim parerile si sa ne sprijinim in rugaciuni chiar daca nu ne cunoastem sal laudam sal binecuvintam si sa ne rugam atunci cind sintem in probleme sa il lasam pe el sa ne ajute dar el vrea ca si noi sa indraznim sa cerem ajutorul eu sint mariana si am o fetita de 9 ani am probleme si vas ruga sa ne tineti si pe noi in rugaciune nu fac inca parte din familia lui dumnezeu abia astept sa fac botezul vas ruga sa va rugati pt mine daca urmez drumul strimt sal urmez pina la sfirsitul vietii va multumesc domnul sa va binecuvinteze

 9. carmen said

  Am ctit multe sfaturi bune si intaritoare pe aceste pagini. Ma numesc Carmen.Sunt trista si am nevoie de o incurajare si rugaciunile voastre, va impartasesc problema ce s*a ivit si pe care ma simt tare neajutorata s-o rezolv. Am un baiat de 13 ani, Razvan, elev in clasa a sapea. Face parte dintr-o clasa de 15 copiii majoritate foarte agitati. In clasele primare au schimbat multe invatatoare. In clasa a cincea au fost categorisiti ca problema. Diriginta ne*a chemat pentru indisciplina lor in timpul orelor. E si vina copiilor poate si a parintilor dar si a profesorilor. Tratati ca „oii negre” multi dintre ei au inceput sa aiba o atitudine din ce in ce mai ostila ajungand sa fie chiar iesiti din comun. Directorul a luat decizia sa-i mute disciplinar mai aproape de biroul sau la parter. Ferestrele clasei dau in curtea unei doamne in varsta care de-a lungul anilor a avut multe conflicte cu elevii care au necajit-o. Va dati seama ca aceasta mutare acestei clase i-a aruncat pur si simplu pe un teren minat. Intr-o zi cei mai nazbatiosi au inceput un schimb de replici cu acea doamna care a aruncat cu mortar in ei si confilictul a luat proportii. Binenteles ca nu toti au participat. Baiatul meu nu a fost prezent fiind cu mine la spitalul de oase pentru un control , deoarce i s-au deformat niste oase. Nu e ceva grav e din cauza cresterii. In urma acestui conflict Directorul a facut o sedinta cu parintii si ne-a impus sa mutam toti copii la alte scoli. Unii copii merita sa fie sanctionati dar nu cred ca toti. Oricum nu am nici o putere si ma consolez cu Romani 8.28 sperand ca va iesi ceva bun din asta. Dar nu stiu unde trebuie sa-l mut si ma simt dezorientata. De aceea va rog sa va rugati si pentru mine si baiatul meu. Multumesc si Domnul sa va rasplateasca.

 10. sotiacredincioasa said

  Carmen o sa ne rugam pentru familia ta si dorim ca Dumnezeu sa se indure si sa lucreze asa cum numai El poate!

 11. carmen said

  Multumesc ca v-ati indreptat gandurile catre mine, mi-ati raspuns si o sa ma purtati in rugaciunile voastre. Domnul Isus sa va resplateasca pentru mangaierea si bucuria pe care mi-ati daruit-o in suflet. Caldura voastra a ajuns pana la mine si mi-a luminat chipul.Cu dragoste in Domnul nostru Carmen

 12. Ionut said

  A fost o incurajare pentru mine ce am citit. Va rog daca puteti sa va rugati si pentru mine. Am gresit prin faptul ca nu am asteptat in curatie pe sotia mea. Am calcat stramb dar stiu ca Dumnezeu m-a iertat. Acum stiu ca Domnul mi-a dat o fata care nu reuseste sa ma ierte. Eu m-am schimbat si sunt intr-o continua sfintire, dar am nevoie de rugaciuni ca sa putem trece peste asta. Multumesc Domnului pentru ea si pentru rugaciunile voastre. Domnul sa raspunda unei inimi zdrobite, AMIN

 13. miki said

  sant casatorita a doua oara am 4 copiii 3 din prima si 1 cu aCTUALUL SOT SANTEM AN ITALIA M AM CERTAT CU SOTUL MEU DIN CAUZA COPIILOR MEI NU AI SUPORTA NICI CAND MANANCA EU MUNCESC PTR EI FOARTE MULT.DE O LUNA DE ZILE NU VORBESTE CU MINE ASI FACE CUMPARATURI SINGUR GATESTE SINGUR DOARME SINGUR PLEACA SINGUR LA MARE IAR EU STAU ACASA SI LA MUNCA NU VREAU SA NE DESPARTIM AL IUBESC MA ROG MEREU CAND AM TIMP DAR SE PARE CA NU MA MAI AUDE NICI DUMNEZEU LA CAT DE PACATOASA sant va rog sa mi dti un sfat simt ca ma lasa toate puterile rugativa si ptr mine dumnezeu sa va auda vaq multumesc din suflet

 14. Patrascu Andreea said

  Traire
  Atât de obosită mă simt de lumea ce mă înconjoară şi caut liniştea ca pe o apă vie. În lunga căutare de linişte mă aşez la umbra unui măslin bogat în fructe verzi. Adierea vântului îmi cuprinde tot sufletul şi, parcă, îl eliberează de negura staţionată involuntar. Privesc cu calm pământul creat de Dumnezeu, acele locuri pline de verdeaţă şi de culoare. Câtă linişte ar putea să existe în aceste locuri, dacă noi, păcătoşii, ne-am îndrepta sufletele către Împăratul sufletului nostru! Plâng de atâta durere când văd cum aceste suflete se mănâncă între ele şi cum sunt ademenite de plăcerile demonului. Ele chiar nu-şi dau seama, Doamne, de ceea ce fac! Sufletul lor este chiar atât de negru şi nu concep faptul că Tu eşti Unicul Stăpân al nostru şi trebuie să Te slăvim?
  Calea lor nu este dreaptă, au atâtea intersecţii, sunt conduşi de instincte întrucât indicatoarele au pancarte care îi ademenesc şi cad în păcatul demonului. De acolo nu se pot ridica, doar dacă îţi cer îndurare şi vor să se întoarcă, cu capul plecat, către Tine.
  De sub măslinul luminii, sufletul meu se linişteşte, iar lumina ce cade din cer se revarsă asupra mea precum o candelă care nu se va stinge niciodată. Privind în zare, lumina se răsfrânge asupra lacului, unde sufletele păgâne domnesc, oferindu-le o lecţie. Lacul acela, înconjurat de tufe uscate, plin de mătase, dintr-o dată devine „curat” deoarece această lumină divină îi atinge marginile. Din adâncul lacului, lumini de apă ating aceste suflete ce cad în genunchi, ridicându-şi privirile către cer. Lacrimile le curg şiroaie şi, cu atâta voinţă, se scaldă în izvorul luminii.
  Scufundându-se, sunt eliberate de domnia demonului, având straie albe şi strălucire în ochi, păşesc cu încredere.
  Tot ceea ce scriu nu este o imaginaţie, ci sunt cuvintele sufletului meu, fiindcă Dumnezeu se află în interiorul meu şi mă îndeamnă să scriu tot ce simt.
  Unii cred că tot ce am aşternut pe hârtie este o banalitate, o nebunie şi ar trebui să mă duc la oscpiciu, dar nu este aşa, Lumina nu trebuie să se stingă niciodată din sufletul meu, mă va purta spre Înaltul Cer, acolo unde El mă aşteaptă!

  Este o traire sufleteasca, imi doresc sa ajung in cer.
  Sa va rugati si pentru sufletul meu.
  Amin

  • Em said

   Ceea ce ai scris ma emotioneaza, imi bate inima si ma linisteste in acelasi timp. Sunt momente in viata mea cind ma opresc citeva minute singura si privesc soarele, simt caldua razelor de soare si vintul care- mi mingiie obrajii iar in acel moment stiu ca Dumnezeu mi a atins sufletul deoarece pacea pe care o simnt este de nedescris. Citi dintre noi se opresc din viata aceasta pe care toti o traiesc in graba…Este bine sa ascultam linistea interioara si vom simtii caldura Domnului

 15. Maria said

  Vreau sa imi gasesc perechea sa pot avea si eu incredere sa fiu respectata si sa pot respecta pe cel de langa mine.

 16. veronika said

  Domnul sa fie cu tine si baiatul tau.

 17. celceplange said

  Buna, as vrea sa ma casatoresc…nu sunt asa de norocos dar as vrea sa nu mai fi singur ci cu o persoana pe care sa o iubesc si stimez din toata inima.
  Rog cu bunatate sa ma ajutati cu rugaciuni pentru ca mi-e frica sa nu cad in depresie si sa nu mai imi revin. Doamne ajuta !

 18. lucy said

  va rog sa va rugati pentru fetita mea nu ma mai asculta si asi vrea sa se intorca la dumnezeu;

 19. sotiacredincioasa said

  Dumnezeu sa se indure si sa lucreze la viata ficei tale!AMIN!

 20. sorinica said

  Rugaciunea este comuniunea cu Dumnezeu!
  Atunci cand fratii se roaga pentru o cauza, Dumnezeu e tare fericit pentru ca a fratii s-au unit.
  Dumnezeu sa ne tina veghetori pe cale.
  Va rog sa va rugati si pentru familia mea care este foarte incercata in acest timp.
  Amin!

 21. natalia said

  am probleme, si spirituale si de tot felul numai DOMNUL,le stie, si vreau ca cineva sa se roage pentru mine,caci si inca, parintii sau inbolnavit,si eu ma chinuesc in singuratate,am 30 ani si nu am fost nici odata casatorita,vreu ca Domnul sami dea o familie crestina.CRED CA RUGACIUNEA ARE PUTERE,si Domnul sa aiba mila si de noi pacatosii.amin. ma scuzati daca am deranjat.

 22. ooo ce mai plictiseala

 23. P:p

 24. ii minunat intodeauna sa te rogi la Dumnezeu

 25. carmen said

  am scris mai sus va rog cine si care poate sa imi raspunda pe e-mail sau cum poate cu bine.d-zeu fie cu voi cu noi cu toti.
  d-na ajuta!

 26. ana said

  buna sunt ana maria am un sot care nu ma respecta de loc cate o data ma mai si oveste si se comporta foarte urat am doi copii cu el nu as vrea sa mi cresc fara tata va rog din suflet rugativa si pt mine sa ma ajute in tot ce fac si sa ma iubessca ca la inceput rugativa va rog din suflet va multumesc ma scuzati dak am deranjat!

 27. carmen said

  Va multumesc ca din cand in cand imi trimiteti cate un „ravas” care imi prinde bine. Domnul sa va binecuvanteze.

 28. Vasi said

  Apreciez materialele de aici si comenturile dar doresc sa va indemn si eu putin.
  Rugaciunea ca D-zeu sa faca ceva nu este eficienta mereu !
  Rugaciunea ca Dzeu sa NE AJUTE PE NOI SA FACEM CE NE CERE IN CUVANT este foarte eficienta !
  Decizia de a fi o sotie buna nu-i apartine Lui ci tie sora draga oricare ai fi. Decizi, si apoi te rogi sa ACTIONEZI, cauti sa vezi ce si cum trebuie sa faci relatia si casnicia ta binecuvantata.
  Dumnezeu nu va face niciodata nimic in locul nostru daca ne-a cerut noua sa facem acel lucru! NU astepta rugaciunea ca o magie ci ca o binecuvantare peste supunerea ta fata de Cuvantul lui Dumnezeu. Iti va fi binecuvantata actiunea, dorinta, cautarea, semanatul, etc nu asteptarea unei magii de tipul hocus-pocus !
  Biblia zice: „Si Domnul lucra impreuna cu ei”…Deci Isus i-a trimis sa propovaduiasca…ei s-au supus, au inceput in ascultare…apoi Domnul le asculta rugaciunea, ii confirma cu semne si minuni, le binecuvanta lucrul mainilor in ascultare de porunca Lui.
  Doamne ajuta-ne !

 29. mereu credincioasa said

  sunt intr-un moment critic al vietii mele….sotul mi-a cerut divortul aseara, cu toate ca noi ne chinuim de mult sa avem un copil, dar miracolul nu s-a produs…….recunosc ca aceasta problema a pus stapanire pe mine si mi-am neglijat sotul dar el nu crede ca acesta este motivul, tot timpul are impresia ca-l insel si chiar nu am facut-o niciodata! nu stiu ce sa fac

 30. georgiana said

  Am probleme in casnicie,cu omul pe care l credem iubirea vietii mele,nu stiu ce sa fac,sunt asa deznadajduita ,simt ca singura si unica solutie o mai pot gasi numai la DUMNEZEU,desi pare atat de greu,simt ca nimic nu ne ma poate ajuta,insa nu incetez sa sper si sa ma rog.Sa ne ajute Dumnezeu PE TOTI SI RUGATI VA SI PT SUFLETUL SI VIATA MEA,VA ROG SI VA MULTUMESC.

 31. georgiana said

  N U STIU CUM DE AM ATATA PUTERE SA SPER SI SA AM INCREDERE IN el,CA NE VA AJUTA SA NE SALVAM CASNICIA SI SA REDEVENIM LA FEL,DAR CRED CU TOATA INIMA SI CU TOATA FIINTA MEA,NUMAI eL POATE FI AJUTORUL.dE CAND ERAM MICA,mereu,IN NECAZURI,VEDEAM REZULTATUL RUGACIUNILOR,MIE MEREU IMI STATEAU PE BUZE CUVINTELE ‘DUMNEZEU CHIAR EXISTA’insa acum ma simt asa pierduta,totul in jurul meu imi inchide visele spre o impacare si o revenire spre bine,dar totusi…nu stiu cum…am puterea sa sper,sa ma rog si sa cred.

  • llina.sarmaniuc@yahoo.com said

   Georgiana am fost si eu in pielea ta, la 25 de ani mam despartit de fostul meu prieten dupa o relatie de 5 ani si urmam sa ne casatorim, am ramas intr-o tara straina singura, noi venisem impreuna in SUA, aici el ma lasase pentru altcineva seara mea spus ca are pe altcineva si in dimineata mau anuntat de acasa ca mea murit tatal intr-un accident rutier, credeam ca nu mai rezist de durere, dar nu am incetat sa ma rog niciodata, permanent eram cu rugaciunea pe buze, au trecutt 2 ani de atunci acuma mam casatorit cu altcineva am si un baitel si sunt foarte fericita, sfatul meu nu pierde speranta ci roagte dumnezeu ajuta intodeauna, uneori ne mai zice sa mai asteptam

 32. ANGELA said

  CRISTOS A INVIAT! SUNT FOARTE TRISTA ,MA ROG SI ACASA MERG SI LA BISERICA ,INSA CELE 10 MIN CAT AM STAT AICI M-AU FACUT SA UIT DE PROBLEMELE MELE MULTUMESC MULT ,DOAMNE AJUTA.FELICITARI FRUMOS

 33. Vasi said

  CATRE ADMINISTRATORUL SITEULUI,
  Pune-ti inaintea Domnului sa pregatiti o adunare de rugaciune de femei in orasul Dvs, si sa invitati pe cine Domnul va pregati sa ajute adunarea si cu indemnuri si tot ce trebuie. IMi place de exemplu, nu musai sa faceti asa, sotia lui Iosif Ton cum invata pe femei sa biruiasca si sa fie victorioase in Cristos. Precis sunt multe posibilitati si Domnul poate deschide usi si inimi. Multe femei crestine sufera si nu au unde sa mearga pentru o inviorare si incurajare.
  Daca pot ajuta cu ceva, anuntati-ma. DOmnul fie cu voi.

 34. Dumnezeu e tariea mea ! Din momentul în care eşti copilul lui Dumnezeu, eşti în poziţia de a primi TOATE binecuvântările, dar trebuie să afli care sunt acele promisiuni… mergi la biserică şi ascultă care sunt binecuvântările astea!

  Binecuvântările nu se manifestă pentru toată lumea pentru că întâi trebuie să fi posesor asupra posesiunilor!

 35. covasan elena said

  dumnezeu intotdeauna m-a ajutat si a facut minuni cand i-am cerut! astazi este o zi mare si ma rog pentru sotul meu sa treaca examenul cu bine.Am incredere ca domnul nu ne lasa la greu!

 36. cristina said

  Atunci cand sufletul iti este incarcat de durere alearga la pietre, la flori, la DUMNEZEU, dar la oameni niciodata (adaptare dupa E. Cioran). Insa Bunul Dumnezeu ne-a spus sa ne iubim unii pe altii si sa ne ajutam, caci toti suntem copii lui. Acum am sufletul spart im mii de cioburi : sotul meu, cu care sunt impreuna de 10 ani si cu care am un copilas de mai putin de 2 ani, a plecat de acasa cu o femeie care acuma divorteaza si are 3 copii. Cred ca i-a facut farmece, caci altfel nu-mi pot explica. Stiu ca asta e problema mea si ca toti avem problemele noastre, insa va rog rugati-va pentru noi sa se intoarca sotul meu acasa si sa ne refacem casanicia si familia!
  Va multumesc din suflet si Bunul Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute pe toti!

 37. am probleme in casnicie , barbatul ce `l iubesc ma inselat … nu stiu cum sa fac sa uite de ea … nu stiu ce se intampla parca i`a luat mintiile … de aproape o luna trecem numai prin certuri si dezamagiri … vreau sa lupt pt el il iubesc cu toata fiinta mea din toata inima discutii si certuri au mai existat ca in orice relatie / casnicie insa NICIODATA ca acum nu stiu ce sa fac , nu mai am forta , …. va rog ajutati`ma
  andreea

 38. Ana said

  Am citit aceste reacţii ale femeilor şi am plâns în inima mea pentru ca este multă suferinţă. Suferinţa este încă un mare mister, dar totuşi Dumnezeu cunoaşte totul şi este gata să ne ajute chiar dacă o face altfel decât noi ştim, cerem sau credem.
  Mă gândesc adesea cât este de fierbinte rugăciunea mea (Mare putere are rugăciunea fierbinte…) şi cât sunt în voia Lui (cât de neprihănită sunt) (Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit).
  Dragi soţii şi mame, vă doresc să nu încetaţi în rugăciune pentru soţii şi copiii voştri!
  Domnul să vă asculte rugăciunile!

  anatatarandras.wordpress.com

 39. andreea said

  Te Rog Doamne Ajuta `ma sa trec peste tot , Te Rog Ajuta`ma Sa`mi regasesc Pacea Sufleteasca , da `mi forta necesara pt a putea merge mai departe , pt a lupta AJUTA`MA sa pot fii alaturi de barbatul ce `l iubesc …. lumeaza`ne calea , sufletul , mintea si inima …. AJUTA`NE sa fiim asa cum trebuie sa fiim , asa cum am fost …. sa ne iubim , sa ne respectam si sa avem incredere in noi … sa mergem mai departe si sa luptam pt visele noastre …. NU NE LASA ….

  TE ROG DOAMNE AI GRIJA DE NOI TOTI …. TE ROG DOAMNE NUUUU NE LASA … NU NE LASA TE ROG ..

 40. ooana said

  va rog oameni buni,cu suflet mare..rugati-va pt mine…sunt atat de suparata,plang intr-una,nu stiu cum sa imi revin,totul in jurul meu se destrama..si Dumnezeu e singura scapare. Sotul meu,iubirea vietii mele,m-a parasit pt o colege de servici,a bagat si divortul..peste o luna e primul termen..imi spune sa ii semnez,ca nu o sa mai fim impreuna niciodata,ca nu ma mai iubeste..asta dupa 10 ani de relatie,o relatie frumoasa,plina de intelegere si iubire. Eu inca nu pot sa accept asa ceva si nu am incetet sa sper. Nu am fost niciodata o fire bisericoasa,dar cred in Dumnezeu..m-a invatat cineva sa ma rog mult acum,ca El o sa imi auda ruga si nu o sa ma lase,sa tin post miercurea si vinerea,ceea ce am si facut,sa citesc acatistele sf Mina si Ciprian…din pacate sotul meu e tot mai inrait si mai hotarat sa divorteze…

  Ajutati-ma va rog…rugati-va pt noi.
  Multumesc.

  • Cristina P. said

   Draga oana,
   sper din tot sufletul sa-ti gasesti alinarea si Bunul Dumnezeu sa te ajute. Te inteleg perfect ,caci ,din pacte trec prin aceeasi durere….. dar ptr noi e si mai grav,ca dupa aproape 10 ani si o minune de copil de 17 luni, sotul meu a gasit ca e mai fericit cu o femeie care e in proces de divort si are doi copii cu doi soti diferiti…. Imi urla sufletul de durere, dar trebuie sa-mi inabus lacrimile ca sa nu ma vada puiutul meu. Si ma rog sa fim sanatosi si sa-mi dea Bunul Dumnezeu putere.Si faca-se voia SA,caci eu nu stiu ce sa mai fac!
   Dar,Oana,Dumnezeu e Mare si Bun si o sa uite si la noi si nu o sa ne lase….

   • Elena said

    Draga Oana, Cristina,

    din pacate trec si eu prin aceleasi momente de durere cumplita….dupa 10 ani de casnicie si o fetita minunata de 6 ani, sotul meu vrea sa divorteze de mine, am ajuns la capatul puterilor, nu mai rezist mult…sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa trec peste aceasta cumplita durere care imi sfasie sufletul.

 41. Dragi semeni, sunt o fiinta speciala cu daruri pretioase primite de la Creator. Am citit tot ce scrieti, sunt cu inima si sufletul alaturi de voi, ajut pe cei aflati in ghearele negrei suferinte de tot felul, de multi ani. Stiu si sunt in masura sa va spun ca tot ceea ce patimiti nu este o pedeapsa divina, este nesocotinta voastra. Dumnezeu este un Tata bun si iubitor de propria creatie, ne-a dat spre folosinta tot ce este in casa, gradina si ogoarele Lui. Singuri ne complicam existenta, asemeni copiilor carora parintii le ofera tot ce au si ei nu pretuieste nimic. Sunt de acord ca experienta vietii este un profesor foarte dur care mai intai iti da testul si apoi preda lectia, dar cati se mai obosesc sa o invete? De aici suferinta fara de sfarsit resimtita si de cei ce au trait, si de cei ce traiesc si de cei ce vor trai dupa noi. Cu cat ne dam seama mai repede ca viata este mult mai frumoasa traita in simplitate cu atat mai repede suferintele noastre vor lua sfarsit. Toti, dar toti oameni simt in ei dorinta de a fi stapan, si atunci incearca sa exercite aceasta supra celor de langa ei. Dar daca… ar incerca sa foloseasca asta pt. propria lor persoana? ei atunci ar fi fericiti. Dar cina sa priceapa? Sa vedeti cati se vor gasi sa critice ce am scris, fara sa se oboseasca sa intelega mesajul.
  O viata frumoasa va doresc tuturor.
  Doamne ajuta!

  • luchian lacramioara said

   ptr. astralconfessor. ce sugerati? sa fim stapane pe noi insine si sa nu ne stapanim barbatul? cred ca aveti dreptate intr-un fel. am incercat sa va inteleg mesajul deoarece am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare . va multumesc pentru sfaturi si daca vreti sa ne mai dati tinand cont ca Dumnezeu v-a inzestrat cu daruri pretioase.

 42. catalina said

  Dragele mele Oana si Cristina ,
  Ma numesc Catalina si in aceeasi situatie sunt si eu .Sotul meu s-a incurcat cu cea mai buna prietena a mea ,ptr care mi-as fi dat si sufletul .M-ar fi durut si daca era alta persoana ,dar fiind cea mai buna prietena m-a terminat .Am mancat cu ea din aceasi farfurie ,nu bagam in gura fara sa-i dau si ei ca ea avea o situatie mai dificila si ea mi-a facut atata rau .sotul meu de cand am inceput sa banuiesc eu si sa-i bat apropouri s-a schimbat enorm,s-a inrait ,imi vb urat ,a dat chiar si in mine .Nu-l mai intereseaza de mine deloc.Era inebunit dupa mine si dupa copii nostri .Nu-mi vine sa cred in ce hal l-a schimbat aceasta femeie.Ma uit la el si nu pot sa cred ca e atat de indragostit,naiv ,nu-si da seama ca aceasta femei n-o sa-si lase familia ptr el niciodata .Nu pot sa concep cum nu s-au gandit deloc cum nu s-au gandit la mine si la sotul ei .Cum mai da el ochii cu sotul ei .Eram prieteni de familie ,ne vizitam,ieseam in parc cu copii mei ,cu copilul ei …..Imi este foarte greu ,mai ales ca ea lucreaza cu mine si o vad zilnic cum vb cu sotul meu la telefon si prin mailuri .Din tot sufletul va spun cred in BUNUL DUMNEZEU si stiu ca EL ma va ajuta sa trec peste toate astea .Ma rog la EL in fiecare zi impreuna cu copilasii mei .Sper sa-i lumineze odata mintea sa revina din valul asta ptr familia care ne leaga de aproape 14 ani.DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!!

 43. catalina said

  Sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca impacati cu voi insiva si cu semenii vostri,sa reverse asupra voastra suvoaie de intelepciune si iubire!Sa fiti asemenea pruncului nascut in iesle,puri,curati la inima si gand!Fiinta voastra sa traiasca bucuria nasterii Mantuitorului si pasii sa va fie calauziti de lumina sfanta pe tot parcursul vietii voastre!Sa daruiti din preaplinul vostru si celor napastuiti,sa va impartasiti din izvoare de haruri si sa daruiti lumii ofranda iubirii voastre!Craciun fericit,desavarsit in iubire si speranta!Sarbatori fericite!

 44. Mariana M. said

  Frati crestini, va rog din inima sa va rugati p-u mine …caci mii sufletul amarit din pricina crizei familiare.Sotul meu din zi in zi bea tot mai mult,ma insulta si toate astea le vede si fiul nostru care acum inca e micut(6 luni),dar in curin va intelege totul si nu as vrea sa vada toate lucrurile acestea murdare…Va multumesc in Numele Domnului….Amin.

 45. francisco said

  am o stare de neliniste nu stiu cum sa ma rog la DUMNEZEU sa faca in asa fel sa raman inpreuna cu sotia mea sa nu ne despartim din cauza la parinti sa faca Dumnezeu in asa fel sai lumineze mintea sa se intoarca la mine cu mila si dragoste sa fim cat mai curand inpreuna !!!Te rog DUMNEZEUL MEU ASCULTA SI RUGACIUNEA MEA!!!

 46. viorel said

  Dupa o casnicie de 17 ani sotia mea vrea sa divortam aruncinduse in bratele unui spaniol,asta din cauza situatiei economice pe care o traim,am speranta ca Dumnezeu va face o minune si o va aduce pe drumul cel bun de cind merg la biserica tin post ma rog am o putere foarte mare,si toate astea mi se intimpla dupa ce parintii mei au murit acuma sase luni,Dumnezeu ne apara si ne protejeaza totul este sa al iubim pe El prima data ,va rog sa va rugati pentru mine am puterea sa cred ca totul va fi bine..

  • simo said

   m-am rugat Domnului pentru tine! Domnul raspunde rugaciunilor noastre! El va raspunde nevoii tale! Fii tare in El si tine-te tare in neprihanirea ta! nu-i ingadui diavolului sa-si bata joc de tine, totul tine de ce traiesti tu,cum traiesti tu. Domnul sa te ajute!

 47. viola said

  Am gresit fata de sotul meu. Va rog sa va rugati pentru noi sa putem sa ramanem impreuna. Avem impreuna un copil care nu merita sa sufere. Imi iubesc sotul si vreau sa ii vindec ranile sufletesti pe care i le-am creat.

 48. Andreea said

  Am o casnicie de 6 ani. Am mai avut probleme dar nu ca acum. Pentru ca am vorbit, doar am discutat, cu un alt barbat, sotul meu nu poate sa ma ierte si vrea divortul. Eu cand a facut-o el am putut sa trec peste pentru ca il iubesc. Nu stiu ce a fost in mintea mea, nu mi-am dat seama cat gresesc. Ma rog in fiecare minut la Dumnezeu sa ma ierte, sa il faca sa se intoarca. Sunt disperata.
  Va rog mult rugati-va pentru noi.
  Va multumesc.

  • mirabela said

   si eu trec prin probleme cu sotul meu.dar incredete in Dumnezeu..si ruagate si posteste.si vei vedea.ca iti va merge bine in casnicie.

 49. schiopu ghiocel said

  sincer pina acuna 6 luni am avut o viata inplinita aveam o familie si un copil .Dar din pacate mam departat de DUMNEZEU injuram foarte mult si ma inchinam doar cind imi aduceam aminte .Iar acest lucru cred ca mio fost fatal Acum 6 luni mam trezit singur incasa cu un copil de 3 ani nevasta o fugit cu un alt barbat in franta fara macar sami spue ceva de 6 luni ma rog la ea sa se intoarca inapoi pentru ca copilul sufera foarte mult dar si eu asta pentru ca o iubesc cu adevarat din inima si suflet ,dar efectiv nici nu vrea sa auda practic nici nui pasa de nimic nici ca copilul sufera enorm de dragostea de mama nici ca eu sufar enorm cind vad ca mi so destramat familia si am pus mult pret si miam iubit familia mai mult decit pe mine
  De atunci incerc sa ma rog lui DUMNEZEU sai lumineze mintea si sai moaioe inima sa se intoarca inapoi sincer de cind am inceput a inbla pe la biserici si a ma ruga efectiv neam departat tot mai mult defapt ea sa departat tot mai mult Eu am iertato de tot ce o facut dar nu reusesc sa o aduc acasa ,nu voi inceta a crede in minunile lui DUMNEZEU si ma voi ruga incontinoare
  In DUMNEZEU mie singura speranta de ami reface familia si de a mai aparea zimbetul si fericirea ce era cinva in sinul familiei

 50. mirela said

  am 24 de ani si 2 copii mici 2 ani jumate si 1 an jumate ii iubesc mult ,la fel si pe sotul meu sau cel putin …il iubeam pana sa avem copii era totul aproape perfect nu era el chiar genul care sa te distreze cum place mie ,era cu 13 ani mai mare camine,insa l-am iubit enorm se purta ff frumos cu mine si nu ne certam niciodata odata cu venirea copiilor desi ii iubeste mult si si-a dorit s-a schimbat ff mult simt ca ma uraste ca ma detesta nimic nu e bine din ce fac sunt ca o piesica in calea lui …nu imi pot lasa copii fara tata dar nici sufletul meu nu mai indura…………va rog rugati-va pt mine caci am ajuns nici sa ma mai rog nu mai am chef am ajuns sa gandesc ca…de ce unii sunt fericiti fara sa faca nimik iar eu trebuie sa ma rog mereu pt putina fericire???iarta-ma doamne stiu ca vb prostii dar asta imi vine in minte acum.doamne ajuta tuturor

 51. Anonim said

  Oameni buni va rog din tot sufletul meu sa va rugati pentru fratele Elenei Hueanu.Acuma seara uitandu-ma la o emisiune am ramas profund marcata de povestea acestui baiat.Are doar 23 de ani si nu poate sa faca mai mult de 30 de minute efort pe zi.La numai 23 de ani risca sa moara.Va rog sa va rugati pentu a ramane in viata si Bunul Dumnezeu sa il ajute si sa se indure de el.AMIN

 52. Anonim said

  iImi pare rau ca am uitat sa mentione de ce anume sufera acel baiat:are probleme cu inima si trebuie sa treaca printr-o operatie riscanta prin care ii va introduce prin vena un ac cu varfde penseta si ii va ciupi din inima.In urma acestei operati risca sa isi piarda viata.Sa ne rugam ca Dumnezeu sa il salveze.

 53. emma said

  Sa va spun si eu of-ul meu. Si al meu sot este schimbat in rau. Spune ca nu stie de ce, dar nu-l mai intereseaza nimic din ce fac, ce spun cum imi merge. Nici macar nu ma mai tine de mina cind mergem pe strada. Casnicia mea a devenit o casnicie de pe o zi pe alta. Adica sper in fiecare zi ca el va veni acasa si nu va decide sa divortam. Numai Bunul Dumnezeu stie prin ce trec. Se pare ca sunt ceva lucruri necurate facute de soacra mea la mijloc. Dumnezeu sa o ierte ca nu stie ce face. Va doresc la toti sa va dea Bunul Dumnezeu putere sa treceti cu bine de impasul din vietile voastre. Doamne ajuta!

 54. camelia said

  domnul sa va binecuvanteze pe toti din acest forum,da,doar rugaciunea spusa din inima curata e ascultata,pocaiti va fratilor,rugati va domnului el nu iubeste despartirile,el ne vrea in unitate, si ne iarta….in urma cu patru ani dupa o operatie de cancer,eram pe patul spitalului,facand morfina,in acea zi de vindecare au venit la mine pocaitii din sat sa se roage pt mine,preotul venise dimineata,se stia ca mor,dar vedeti oameni cand domnul binecuvanteaza,se mira si doctorii….in acea seara in agonia morfinei,domnul sa atins de mine,nu veti crede sunt fapt real,si dimineata m am ridicat din pat fara urma de boala ,fara metastaze,fara cancer….,copii mei stiau ca mor ,ca nu am sanse,dar domnul m a vindecat,sunt pacatoasa,dar acum mi am schimbat stapinul,domnul isus hristos e cu mine….,nu v am spus o poveste,,satana ne ispiteste,rugati va domnul ascultya si unde domnul alege,e minunatie,pacea sa fie cu voi toti

 55. camelia said

  domnul va iubeste si pe voi si va asteapta

 56. loredana said

  sunt un suflet necajit si cotropit de incercari cumplite ale vietii, am 41 de ani si pana la aceasta varsta nu am stiut de suferinta si de durere. In urma cu un an sotul meu un om integru si bun,tata model a cazut in cursa vrajmasului ratacind calea intr-o aventura extraconjugala, Este cu atat mai dureros cu cat in 20 de ani de casnicie nu ne-am confruntat niciodata cu astfel de probleme, sotul meu a fost un model de sot, tata si fiu,acum insa este de nerecunoscut.nNu vreau sa ma laud cu ceea ca am facut de un an incoace pentru ca asta doar D-zeu trebuie sa vada, si rugaciunile si postul si smerenia mea dar vreau sa va asigur ca nimic din ceea ce m-au invatat duhovnicii mei sau preotii cu care am stat de vorba nu am pregetat sa fac. Va rog ajutati-ma sa-mi scot sotul de la diavolul si de la uneltirile lui si sa-l intorc din caile ratacirii la lumina poruncilor lui D-zeu si la familia lui

 57. monica said

  va spun sincer ca sunt intro situatie critica nu imi gsesc linistea parinti sunt despartiti sora mea nu vb cu mine locuim in acelasi acoperis sunt intro tara straina nu mai pot am multe resposabilitati in acesta casa platesc eu tot si imi ajut familia acum nu mai am putere imi caut un loc de munca nul gasesc sa ma intorc in tara nu am din ce supravietui am vrut bine familiei mele iam ajutat foarte mult acum nu stiu incoto so iau sunt si bolava pe baza psihica dde la probleme si nu gasesc niciun raspuns nu am niciun sprijin va rog rugativa ptru mine ptru sufletu meu monyyy……….

 58. lukaszka said

  sunt insarcinata in luna a sasea…iar iubitul meu m-a parasit acu o luna…rugati-va pentru mine va implor din toata inima

 59. Raluca said

  M-am despartit de o luna de cel cu care credeam ca voi ramane toata viata. Inca nu ma pot impaca cu gandul ca nu mai sunt cu el. Rugati-va pentru mine, va rog, pentru ca Stelian sa se intoarca acasa. Va multumesc.

 60. carmen said

  buna ziua am citit mesajele voastre si vreau si eu sa imi spune-ti ce sa fac sunt certata cu sotul meu nu ne mai intelegem bine suntem plecati in america doar noi doi de 2 ani el lucreaza eu am lucrat cateva luni si nu imi mai gasesc job din cauza limbii nu ma stiu descurca inca f bine aici pt ca nu inteleg f bine limba sunt trista pt ca nu stiu ce sa fac unde sa ma duc si ce sa fac ca sa ne impacam mi-e frica sa nu raman singura pe aici ca nu ma stiu descurca f bine.

 61. o copila said

  Buna ziua.Mi-am adus aminte cand eram mici, eu cu sora mea mergeam la o femeie sa ne rugam, care era foarte credincioasa si se ruga tot timpul si ne-a chemat si pe noi sa ne rugam cu ea. Eu cand ma rugam nu ingenuncheam, nu trageam perdelele, nu era liniste si nu ma concentram. ziceam doar un ” Tatal Nostru” si ma culcam. Insa cand m-am dus la femeia aceasta si am vazut cum se roaga ea, m-a apucat o frica. dar de ce? nu stiu nici acum. Poate ca mi se parea ca o sa ne rugam cu adevarat? Imi era frica ca o sa-L vad pe Dumnezeu? Imi era asa de frica uneori ca imi tremurau picioarele. Si asa pateam si la biserica cand mergeam sa ma spovedesc. Lucrurile nu s-au schimbat de atunci.Acum am 22 de ani si cand vine vorba sa ma rog singura in camera si sa ma concentrez , sa trag jaluzeaua, sa fac liniste, iarasi ma apuca o frica, de parca mi=ar fi frica de ce s-ar putea intampla in timp ce ma rog. Dar e un lucru rau sa iti fie frica sa-L vezi pe Dumnezeu? Ce inseamna asta? Ca sunt o lasa si nu sunt in stare sa-I fac fata? ca sunt prea slaba? Eu stiu ca Dumnezeu ma iubeste si imi vrea doar binele, dar atunci de ce mi-e frica de EL?

 62. Daniela said

  Sunt maritata de 8 luni de zile,dar am o casnicie nefericita.Sotul meu dupa o saptamana de la nunta mi-a interzis sa vorbesc cu neamurile,cu prietenii(care fiind credinciosi),mi-a interzis mersul la biserica,mi-a interzis sa ies din casa….si mi-a luat telefonul si l-a spart….Uneori simt ca nu mai pot…dar Domnul ma intareste…In aceste luni toata lumea si-a dat seama cum e sotul meu.El zice ca ma iubeste,ca sunt totul pentru el….dar am ajuns sa-mi pierd si increderea in el,la tot ceea ce imi zice.Are o meserie care trebe sa stea si peste program…uneori vine dimineata acasa…chiar nu stiu ce sa mai cred…Pot sa zic ca mi-a distrus viata.Rugati-va pentru mine va rog.Domnul sa va binecuvinteze pe toti si toate!

 63. Laura said

  Sa nu uitam sa ne rugam neincetat in fiecare zi la Dumnezeu …pentru ca el ne v-a asculta intotdeauna rugaciunile.Domnul sa ne binecuvanteze .Amin!

 64. Ramona said

  Buna ziua, Am citit toate comentarii dvs. Am si o problema de cuplu, prietenul meu m-a inselat, iar eu vreau sa trecem peste asta, dar el nu se poate ierta. Ne-am certat rau, nu vreau sa-l pierd, il iubesc atat de mult. Vrea sa stam de vorba si sa discutam, dar este foarte nervos si agitat. Dupa o perioada in care nu am mai spus o rugaciune (sper ca Domnul sa ma ierte ca I-am intors spatele), acum sa rog pentru impacare, pentru iubire, vreau sa ne iubim ca in prima zi. Ajutati-ma cu o rugaciune, nu vreau sa imi pierd speranta. Va rog rugati-va impreuna cu mine. Domnul sa ne ajute pe noi toti!

 65. maria said

  am ramas miscata profund de toate mesajele cititte ne rugam unul pt altul si sa ne ajute dumnezeu va imbratisez maria

 66. Ioana said

  Va rog sa va rugati pentru sufletul meu pacatos ca Bunul Dumnezeu sa-si intoarca privirea asupra mea…Am intentat divort pentru ca nu mai suportam viata alaturi de sotul meu, batai scandaluri, dezinteres pentru familie… Am plecat cu baietasul nostru care are 1 an si 8 luni de acasa si m-am mutat in chirie. Am intentat actele de divort pe motiv de incompatibilitate, sperand ca vom termina totul amiabil si pentru noi si copilas.Intre timp sotul a deschis dosar pentru obtinerea copilului pana la finalizarea divortului, dar motivele au fost cu totul odioase…Am facut multe prostii si decizii gresite, dar minciunile lui sunt oribile, el are multe pile eu simt ca sunt singura pe acest pamant…As inebunii sa stiu ca ma lasa fara odorul meu doar pentru a se razbuna pe mine, pentru ca am indraznit sa merg inainte. Doamne Dumnezeule iarta-ma si ajuta-ma sa gandesc limpede nu ma lasa la greu, nu lasa sa pierd ce am mai scump in aceasta lume! Va rog din suflet sa va rugati pentru mine, va implor, simt ca sunt pe marginea prapastiei!

 67. Irina said

  Buna ma numesc Irina. Privind aceste mesaje de mai sus as dori si eu sa imi spun in citeva cuvinte istoria mea. Am fost casatorita 9ani pe parcursul acestor ani au fost multe probleme intre mine si sotul meu,dar de aproape 3 luni sintem separati. As dori din suflet ca sa ne impacam sa fim impreuna sa fim o familie,ajutatima cu un sfat cu o rugaciune. Ma doare sufletul de tot ce se intimpla,il iubesc si nu doresc sa il pierd el este sensul vietii mele. Va multumesc din suflet si domnul sa va aiba in paza lui.

  • stef said

   irina, as vrea sa stiu cum esti. ma regasesc f fidel in situatia ta. eu sunt cu sotul meu de 13 ani (casatorita de 4 ani) si a plecat de acasa de 3 luni. plang in fiecare zi si ma rog Domnului sa fie bine si sa revina.
   domnul fie cu tine! nu renunta la rugaciune si credinta!

 68. Eugen said

  „Chiar dacă rugăciunea nu lucrează în felul în care ne aşteptăm noi să o facă, Dumnezeu întotdeauna ne dă un răspuns. Răspunsul Lui pentru noi poate fi DA, NU sau AŞTEAPTĂ.Tatăl Nostru ştie de ce avem noi trebuinţă însă se aşteaptă ca noi să-i spunem, să-i comunicăm. El se aşteaptă ca tu să îi ceri ajutorul şi să-l lasi să lucreze în viaţa ta aşa cum El doreşte. Rugăciunea poate transforma…vieţi,căsnicii distruse, relaţii…ea are mare putere”… nu stiu daca este chiar asa, eu, in peste 30 de ani de viata, am primit un singur DA acum 6-7 ani in urma (si ala partial, intr-un fel, pentru ca s-a transformat in NU dupa un an de zile) iar in rest am primit doar NU la rugamintile mele catre EL. Am avut nevoie de ajutorul Lui in toate domeniile (dragoste, cariera, bani etc.) si…nimic, intr-un an am fost cu prietenii intr-o plimbare prin manastirile din nordul Moldovei, in fiecare l-am rugat sa ma ajute intr-o problema de dragoste si raspunsul Lui a fost NU in cele din urma. Daca raspunsul Lui a fost NU in momentele cheie din viata mea, atunci de ce sa-I mai cer ajutorul de acum inainte? Nu spun ca viata mea este plina de necazuri si ca am avut parte numai de ghinioane dar cred ca in viata fiecarui om sunt momente cheie in care este mare nevoie de ajutorul Lui si daca nu primesti ajutor cand trebuie atunci…multe devin inutile ulterior. Am renuntat sa-I mai cer ajutorul, pur si simplu nu mai pot, ma simt penibil sa-I mai cer ajutorul dupa ani de zile in care am primit doar NU, prefer sa las totul la voia intamplarii, fie ce-o fi. Am comunicat, I-am cerut ajutorul, I-am spus ce vreau de multe ori, m-am rugat atat cat m-am priceput eu ca om si…in ciuda faptului ca mai sus, in textul citat, se spune ca „Tatăl Nostru ştie de ce avem noi trebuinţă”, eu am primit doar NU. Daca ar mai fi trait Arsenie Boca, m-as fi dus la el sa-mi dea niste raspunsuri, cred ca doar el ar fi reusit asta, poate ca eu nu merit ajutorul Lui dar sunt curios pe cati dintre voi Dumnezeu i-a ajutat cu adevarat in viata atat de mult incat sa va simtiti impliniti din toate punctele de vedere?

  • ALINA said

   Eu ma confrunt zi de zi cu vina de a-l fi uitat pe Dumnezeu, pentru o farama de iubire! Cand eram copil, mi se parea greu sa traiesc dupa regulile Lui, tanjeam dupa libertatea celorlalti…M-am casatorit cu el, dragostea vietii mele, de alta religie…de fapt fara niciun Dumnezeu, desi avea o bunica, calugarita, care-l crescuse frumos, dar nu reusise sa-l faca sa iubeasca biserica. Eu m-am trezit pierduta intre doua lumi:una, pe care o parasisem si una, la care nu m-am putut adapta niciodata, desi am luptat. Sotul meu, pentru care am lasat totul in urma?! M-a inselat inca din primii ani, apoi s-a ascuns ani de zile in spatele scuzei ca sunt grasa, ca „nu sunt femeie adevarata!”si acum o luna, dupa 18 ani, m-a alungat in toiul noptii din casa, pentru ca ma uraste! Pentru ca nu se mai poate uita la mine, n-am reusit sa-i fac pe plac si sa slabesc!!! Cine e de vina ca L-am abandonat pe Dumnezeu si n-am avut rabdarea de a alege un fiu de-al lui, care sa ma respecte si pe care sa-l respect??!
   Eu iti spun ca nu vreau sa-i cer ajutorul acum, nu vreau sa-i contabilizez DA-urile sau NU-urile, pur si simplu stiu ca e acolo si asteapta ca eu sa ma intorc cu fata spre el, fara a-i cere ajutorul, doar cand am nevoie, ci sa-l primesc in inima mea. e oribil. sa-L chemam doar cand avem nevoie! Cum as putea eu sa-L rog acum sa-mi recastig familia, cand eu insami L-am parasit pentru o bruma de iubire???!

 69. ELISABETA said

  asi dori sa ma schimb si eu cu adevarat

 70. KpopLover said

  Dumnezeu sa va ajute pe toti!

 71. Alexandra said

  Am probleme de sanatate nu mai stiu ce sa mai fac ca sa nu ma mai gandesc. Pe deasupra mi s-a descoperit si un nodul la san tot ma rog sa nu fie ceva grav inca nu am aflat rezultatul. Problema este ca vreau sa ma rog ca sa ma ajute Dumnezeu dar pur si simplu nu stiu cum sa fac asta. Rugaciunile mi se pare ca le spun ca pe o poezie si parca nu e suficient simt eu ca nu ma rog cum trebuie si pe de alta parte as vrea sa fiu mult mai credincioasa si mai buna si mai increzatoare in Dumnezeu dar nu reusesc poate ca de asta ma pedepseste Dumnezeu. Sa ma ajute cineva si sa-mi spuna ce sa fac si cum sa ma rog ca am impresia ca ma rog degeaba ca ceva nu fac bine adica nu simt ca m-am rugat cum trebuie pe placul lui Dumnezeu. Imi este greu sa ma rog pana si cu cuvintele mele nu stiu de ce. Ajutor!

 72. mirabela said

  vreau sa va rugati pt mine sa ma impac cu sotul meu,suntem de 5 ani impreuna si el nu mai vrea sa fim impreuna,nu imi zice motivu,dar cred ca io facut cineva vraji.ca ma uraste.

 73. mirabela said

  va rog sa va rugati pentru castoria mea.sa ma impac cu sotul meu ,imi iubesc sotul,si nu vreau sa ma despart,sunt de 5 ani cu sotul meu,va multumesc si dz sa va asculte rugaciunile.

 74. VIOLA said

  Este o pagina pe care cei truditi si impovarati pot sa-si lase greutatea,rugand pe altii care la fel poate au probleme,sa-i ajute in rugaciune. Am si eu de asemenea o problema foarte delicata,fratele meu este casatorit si sotia il inseala de ceva vreme ,acum ca a aflat si el,ea vrea divortul,insa sunt si copii la mijloc,va rog cine poate sa ne sprijineasca in rugaciune pt fam.lui sa nu se destrame,eu cred ca rugaciunea cu credinta are putere,suntem mai multi care ne rugam pt.ei va rog daca vreti pomeniti-ne in rugaciunile voastre,durerea este foarte mare in intreaga familie,am vrea ca Domnul sa faca o schimbare,o minune cu ea sa-si schimbe atitudinea si trairea de pana acum sa vada ca familia si copiii sunt foarte importanti,Dumnezeu sa aiba mila de ea si sa o ierte pt. tot ce a facut pt. ca diavolul a pus stapanire pe ea,Dumnezeu sa rupa toate legaturile lui si sa aduca pacea,iertarea si linistea in familia si in sufletul fratelui meu. Va multumesc din suflet.

 75. oana said

  eu ma trag dintr-o familie de crestini penticostali doar ca eu inca nu m-am intors la domnu m-am casatorit dar ma cert zi de i cu sotu meu pt ca ii gasesc defecte cand vine de la munca miroase a alcol nu toto timpu doar uneori dar pe mine lucru asta ma inebuneste si de la acest lucru incep certurile ca el sp ca eu nu-l inteleg.as dori tare mult sa ma sustineti si pe mine in rugaciune poate domnu dumnezeu o sa lucreze si in familia mea si la inimile noastre va rog multumesc

 76. miri said

  Intradevar, aici cei truditi si impovarati pot sa-si imparta durerea cu ceilalti, INSA AJUTOR GASESC DOAR IN INIMA LOR, acolo este salasul sfant aL Tatalui ceresc.
  Pana ce oamenii nu vor deveni constienti de iertare si iubire fata de propria persoana, nu vor reusi sa se apropie de Dumnezeu. ” iubeste pe aproapele, ca pe tine insuti”, daca nu faci asa, inca vei rataci in durere si suferinta.

 77. GHEORGHE said

  buna seara.mam certat cu prietena mea.santem de 3 ani ampreuna si anu asta vroiam sa ne casatorim.daca puteti sa va rugati sa ne ampacam ca sunt antro stare fff proasta.o iubesc si ia a zis ca ma iubeste si ia.nu stiu ce se antampla.vamultumesc.dumnezeu sa ajute la toata lumea.

 78. ms said

  sotia ma inseala cu un altul… de mai multi ani,am aflat, am vrut sa divortez dar nu am putut sa fac asta pentru ca am considerat ca fericirea copilului meu e mai importanta decat fericirea mea,timpul trece ea ma inseala in continuare,eu sunt intro depresie continua , am inceput sa ma impiedic in proprii pasi..,simt ca nu mai rezist…CEsa fac? ajutatima cu o sugestie, nu mai stiu de mine;daca divortez nu pot sa mai stau cu copilul meu pt ca miam facut casa pe teren la socrii de 11 ani si mai tin cont ca copilul meu trebuie dus la cursuri de canto la 100 km in fiecare saptamana…un sfat va rog…nu mai gandesc…

  • ana said

   ma rog pt tine . sper ca intre timp s-a rezolvat ceva. e groaznic fara copil. si eu indur destule pt baiatul meu. dupa o cearta m-a intrebat: mama acum tu te-ai mai casatori cu tata? are 7 ani. te inteleg.

 79. ionel said

  trec printro perioada foarte grea sotia ma parasit si avem doi copii as dori tare mult sa ma sustineti si pe mine in rugaciune poate dumnezeu o sa lucreze si in familia mea si in inimile noastre va rog si va multumesc

  • cristina said

   sotul meu vrea sa divortam!va rog frumos sa va rugati si voi pentru noi…eu vreau sa se intoarca la mine si sa fim fericiti!

  • Tabita said

   Sunt la pământ cu sufletul meu,sunt căsătorită de 6ani,si sunt împreună cu sotul meu din 2004,am aflat ca am fost mintita si inselata in astia 9 ani,sufletul meu mi-e otrăvit ,va rog rugati-va pentru mine si cipilasul meu de 3 anisori .

  • Ana said

   Sotul meu are aventura cu o fata de 22 de ani,nu vrea sa m-a vada m-a trimis acasa la parinti pe mine si copil ,si mi-a zis ca divorteaza,nustiu cum sa-mi salvez casnicia daca el nici la tel nu m-a suporta ,striga la mine,e nervos ca l-am sunat odata,ce sa fac,vreu sa-si dee seama ca gresesete ,vreu sa-i lumineze d-zeu mintea sa vina si sa-si ceara iertare si sa fim impreuna ,va multumesc

 80. ma numesc elena ,va rog in numele Domnului sa va rugati si pt mine,sa-mi dea D-nul biruinta in problemele prin care trec.eu cred ca el poate totul.va multumesc in numele Domnului.

 81. ghiocel said

  trec printr-o perioda foarte grea de 2 ani numi gasesc gasesc de lucru,am 2 copii si nu ma pot descurca este foarte greu cind nu ai un servici.am umblat peste tot,dar toti spuneau ca au nevoie tineri,si ca sunt in virsta,va rog sa ma sustineti si pe mine in rugaciune poate dumnezeu o sa lucreze si in familia mea sin inimile noastre va rog si va mutumesc….

 82. daniel mar said

  ma numesc daniel si as vrea sa va spun ca dupa 14 ani de casnicie ,sotia incearca sa ma paraseasca pt alt barbat,,avem si o fetita ampreuna si nu as vrea sa o pierd….o iubesc nespus de mult si nu as vrea sa plece….Am incercat prin toate metodele sa o fac sa inteleaga ca o iubesc enorm de mult si nimic…..mi-a mai ramas credinta si as dori cu ajutorul LUI DUMNEZEU sa incerc sa o readuc la familie pe cea cu care m-am casatorit si langa care vreau sa mor…..daca puteti sa va rugati pt noi va multumesc din inima…..as vrea si o rugaciune pt familie daca puteti sa-mi recomandati..MULTUMESC IN NUMELE DOMNULUI DUMNEZEU SI CRED CA EL ESTE CEL CARE VA FACE CA FAMILIA MEA SA NU SE DESTRAME.

 83. katalina said

  va rog din suflet sa va rugati si ptr mine trec prin momente f dificile si nu stiu cum o sa le pot rezolva .ma incred doar in bunul Dumnezeu si Maicuta sfinta .

 84. IOAN CARMEN said

  in rugaciune trebuie sa fii tot timpul foarte activ sincer si desavarsit ;rugaciunea catre ATOTPUTERNIC DUMNEZEU sparge toate zidurile din cale ,iar Dumnezeu Te aude si vede stradania ta si in ascuns in taina iti v-a rasplati AMIN

 85. stef said

  Am citit necazurile de mai sus ale tuturor, si toti avem greutati. uneori imi zic, ca unii dintre voi chiar suferiti mai mult decat mine. Si eu am necazul meu cu sotul care a plecat de acasa si imi doresc tare mult sa se intoarca si sa fim o familie binecuvantata de Dumnezeu. L-am redescoperit pe Dumnezeu de f putin timp. Dar cred ca in afara de rugaciunile propriu-zise, trebuie sa mergem la biserica, sa citim biblia si sa-l acceptam pe Hristos in sufletul nostru ca si mantuitor.Stiu ca ne poate ajuta, si mai stiu ca unde se aduna mai multi in rugaciune, Domnul este acolo.

  Domnul fie cu voi, si Duhul Sfant sa va calauzeasca! Fiti tari si nu renuntati la Domnul. Mantuirea este prin Hristos!

 86. tanea said

  caut si eu un ajutor,acum 3 saptamini a plecat sotul de acasa,chiar daca spunea ca ma iubeste totusi a plecat la parintii lui.il iubesc enorm avem si un copil impreuna ,parea sa fim o familie fericita pina nu demult,dar nu stiu ce sa intimplat cu el.ce ar trebui sa fac?

  • ana said

   iarta-ma,dar nu vreausa fiu rea. Nu te iubeste cineva care pleaca la parintii lui. Pe ei ii iubeste caci cu ei vrea sa stea. O sa gasesti pe cineva sa te iubeasca cu adevarat. e pacat de linistea ta . Ma rog pt tine.

 87. Ionela said

  nu stiu daca cineva ma mai poate ajuta. nici eu nu mai pot. ma rog la bunul Dumnezeu cu disperare dar sotul meu nu se intoarce. A plecat de acasa de doua saptamanii si nu mai vrea sa revina acasa. Spune ca s-a terminat totul intre noi si ca isi doreste o alta viata. Sunt disperata. Avem un baietel impreuna pe care ni l-am dorit enorm si pe care l-am avut dupa multe tratamente. Si acum sotul meu a plecat. Il iubesc enorm si cred cu tarie in juramintele de la cununie din fata lui Dumnezeu. Va rog sa il pomeniti si pe sotul meu in rugaciunile dumneavoastra. Va multumesc

 88. dana said

  am cunoscut in urma rugaciunilor un baiat minunat,bun crestin,,si minunat din toate punctele de vedere,,,8 luni am trait un vis,plin de fericire,il iubeam ,ma iubea,luptam amandoi pentru dragostea noastra,ne luptam cu orgoliul nostru sa ne fie bine,sa ne putem trai dragostea frumos,imi punea intrebari despre viitor,imi aducea carti despre familia si casatoria crestina,,,mi a facut cunostinuta cu familia lui,am simtit ca mama lui nu ma place,,,dupa 8 luni s a mutat inapoi in orasul lui pentru a se pregati pentru un examen important ptr el, la scurt timp mi a spus ca ma iubeste dar nu poate sa treaca pestre trecutul meu,ptr ca mereu mi ar face reprosuri,,,,,m am suparat pe el,dar l am iertat,am continuat sa vorbesc cu el si sa ma rog in continuare,totul era iar oky,ne intelegeam bine,simteam ca ma iubeste cu adevarat,in urma tuturor supararilor,,,,examenul l a picat doar cu cateva sutimi,i a devenit foarte dezamagit,de mine s a indepartat,vine in oras aici,dar nu sa se intalnesca cu mine, si sa iasa in club cu prietenii lui,,,,el care vroia sa traim o viata crestina si frumoasael care venea aici doar sa se intalneca cu mine,sa ne petrecem timpul impreuna,sa mergem la bierica,,,intr o saptamana deja nu mi mai da nici un semn,este ocupat cu cluburile si prietenii lui,,,,si nu inteleg ce s a putut intampla,,,posibil mama lui a nu ma fi placut sunt cu 4 ani mai mare ca el,dar ce s a intamplat cu dragostea noatra si cu tot,,,dintr o data nu mai avem nici un viitor?nu stiu cum sa ma rog,,,,nu stiu ce sa fac,,,,am incercat in tot acest an sa fiu cat mai corecta,sa renunt la tot ce nu i placea lui,sa fac sa fie totul bine,sa ducem o viata cat mai crestina si mai frumoasa,,,,ce s a intamplat cu el?ce i a adus in suflet deznadejdea relatiei noastre,,,,parca este alt om,pe care nu l mai recunosc,,,atat ma doare reactia lui,atitudinea lui,eram si cei mai buni prieteni,i acum am ramas a fi,,,nimic?:(,Doamne ajuta si rugati va si pentru mine,cum am sa ma rog i eu pentru voi sa va asculte D zeu toate rugile bune!

 89. RIZEA RODICA said

  DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE PE TOTI DE PE ACEST FORUM,MA ROG LA DUMNEZEU CA LA FIECARE SA VA REZOLVE PRBLEMELE SI SA VA DEA MULTE BUCURII SUFLETEST.SI EU SANT TRISTA IN ACESTE MOMENTE,SANT O PERSOANA CU HANDICAP,DATORITA HANDICAPULUI NUMAI POT IESI DIN CASA SI SA MERG LA BISERICA.MASINA MEA PE CARE O CONDUCEAM S-A STRICAT SI ACUM SANT NEVOITA SA ASTEPT IN TACERE CA DUMNEZEU SA FACA O MINUNE SI SA GASESC BANI PTR A O REPARA.VA ROG SA VA RUGATI SI PTR MINE!

 90. Anonim said

  SI eu simt ca nu se va indrepta niciodata situatia in care sunt ! De mica am suferit ,parintii mei nu s au inteles,certuri ,boala ,suferinta .. m am rugat la Dumnezeu sa mi dea un barbat bun si sa mi fac familia pe care nu am avut o niciodata ,o familie unita!Si mi l a dat ,am facut imrepuna un copil minunat ,dar la scurt timp dupa nasterea lui a ales sa fie cu altcineva !i a parut rau ,mi a cerut iertare ,dar pentru mine nu mai e la fel ..sufar enorm ..mai ales pt copilasul nostru !Sper sa Dumnezeu sa mi asculte rugaciunile si sa ne ajute pe toti sa ne limpezim mintea !

 91. Eu said

  AS DORI SA VA SPUN CA DESI AM DOAR 11 ANI CRED CU O FOARTE MARE TARID IN D-zeu ! El chiar face minuni , de ex eu odatam -am rugat sa primer un mesaj de la cnv , m-am rugat mult si cand am luat telefonul in manaxam si primit mesajul de la acea persoana ! Atunci am zis : „Doamne , esti mare ! ” , cred ca totul e posibil . FERICIREA E MARE , E DUMNEZEU !!
  „Cheia fericirii este inexistenta , dar usa spre fericire n ue incuiata ! „

 92. gabriela said

  Find. De gindesti la. Puterea. Lui. Dumnezeu. So cuvintul. Sau. Tremuri de frica dar si in acelas timp. Te luminezi. De bucurie. So inima. Iti cinta intrun slava. Lui. Dumnezeu. De. Glorie. Tatal Amin. !!!! . Slava intru,n. CEI de sus. Lui. Dumnezeu. PE pamint pace. Intre oameni. Bunavoire. !!!! Binecuvintat. Fie tôt. Pamintul. Amin

 93. gabriela said

  Dumnezeu. Si. Cuvintul. sau. Sa. Fie. Peste. Noi. Omenirea. Sa vindece. Toti. Bolnavii. Sa. Intareasca. Totii. Suferinzii. De. Diferite. Necazuri. Si ispite. Dumnezeu in. Milostivirea. Sa. Sa. Fie. Aproape. De totii. Cel cel cauta. Si. Se smeresc. Inaintea. Lui. Tatal. Atotputernic. Sa va fie. Grabitor in nevoile. Voastre. !!!!! Amin. Ma. Rog. Ca tatal. Ceresc. Pt voi. Toti. Fratii. Mei. Sa va. Binecuvinteze. Sa va fie. Scut. Si izbavitor in. Nevoile voastre. Si intariti in credinta. !!! Binecuvintat. Fie. Numele domnului. Cel sfint. Amin !!!!!!!

 94. PACE SI BUCURIE SA AVETI TOTI FRATII IN DOMNU ISUS CRISTOS MA BUCUR CA AM GASIT AICI MULTE LUCRURI INTERESANTE SI CA UNII FRATI SI SURORI SE ROAGA UNII PTR ALTII SLAVA DOMNULUI SI EU AM NEVOIE DE RUGACIUNE SI MA ROG DOMNULUI PENTRU TOTI SI TOATE SURORILE SI FRATII DE AICI CARE AU PROBLEME CA BUNU DUMNEZEU SA FIE CU FIECARE DIN VOI .EU AM UN BAIAT ARE 30 DE ANI E BOTEZAT LA FRATII BAPTISTI SI ARE O BOALA DE PIELE SE CHEAMA PSORIAZIS ASTA NUMAI DOMNU DACA IL VINDECA SI A AVUT FETE IN BISERICA DAR CIND AU VAZUT CE BOALA ARE LAU RESPINS PTR CA LA EL SE VEDE BOALA ASTA IN CAP SI ARE PE PIELE SI EU AM ACEASI BOALA DE PSORIAZIS VULGAR DOMNU SA AIBE MILA DE NOI SI BAIATU NU MAI MERGE LA BISERICA EL CINTA LA ORGA IN BISERICA AU FOST DISCUTII BA AU NEVOIE DE EL ACOLO BA NU AU SI VAZINT ASA LUCRURIILE BAIATU NU MAI MERGE LA BISERICA ,EU STIU CA BUNU DUMNEZEU ARE CAIILE LUI CA SA INTOARCA UN PACATOS INAPOI DAR ARE ESECURI CU FETELE SI NU SA CASATORIT LUCREAZA LA FABRICA DE BICICLETE NU CISTIGA MULT DAR PE ABNII ACEEA TREBUIE SAI CUMPAR SI TRATAMENT SI SAI PLATESC RATA LA ORGA CARE EL A LUATO IN RATE SA LAUDE PE DOMNU IN BISERICA SI ACUMA AVEM PROBLEME DNU SA VA RASPLATEASCA DACA VA RUGATI PTR EL SI PTR FAMILIA MEA MAI AM UN BAIAT DE 33 DE ANI CARE NU E INTORS LA DOMNU VREAUS A SE INTOARCA LA DOMNU DNU SA VA RASPLATEASCA SI APROPO POATE CA CINEVA MAI CUNOASTE ACEASTA BOALA SI STIE UN TRATAMENT CARE CIT DE CIT SA AMELIOREZE VA MULTUMESC DNU SA VA BINECUVINTEZE .

 95. nicoleta said

  ma numesc nicoleta ,sunt trista si suparata pe mine ,am facut doar bine am ajutat pe toata lumea ,am respectat si m-am crezut in totii insa azi cand duc greul pe umeri , cei ce eam ajutat miau inchis usile ,oare unde am gresit ma rog bunului dumnzeu sa gasesc o rezolvare la problemele pe care le avem ,sa imi dea putere si multa liniste ,va rog din inima rugativa si pentru mine sa pot gasi o rezolvare problemelor ce nu se mai termina ,ma rog bunului dumnezeu si stiu ca el imi ascu;ta rugaciunile .

 96. Ana said

  m-a parasit sotul cind fetita noastra avea 2 luni de zile,de atunci nu s-a intors la familie nici fetita nu a venit sa o vada,a trecut aproape 2 ani de zle si nu s-a intors in familie,as dori sa m-a ajutati pe mine in rugaciune,poate D-zeu o sa-i lumineze mintea si calea si sa se intoarca el la famili,vreu sa m-a iubeasca ,sa se gindeasca la mine si la copil,sa apara dorinta sa fie cu noi ,amin,va multumesc ,nustiu ce sa mai fac sa-mi intorc sotul inapoi,sta cu cineva impreuna .

 97. dan said

  va rog sa va rugati si pentru mine sotia si cei doi copii m-au parasit si pe mine si plang si ma rog la Dzeu sa ii aduca inapoi va multumesc

 98. Veronica said

  Buna ziua, ma doi copii minori si urmeaza un divort. Am incercat sa mentin casnicia, dar nu am mai putut rezista, iar acum nu stiu ce cale sa apuc. Nu imi permit sa -i cresc singura si nu nu ma pot decide sa pastrez copii sau sa-i dau lui care se lauda ca vor avea de toate. Imi iubesc copii enorm, dar nu stiu ce e mai bine sa fac pentru ei. Locuiesc cu parintii pensionari si bolnavi in acest moment, dar nu ne ajung banii si ei ma indeamna sa-i dau. Sunt intr-o situatie dificila, as dori tare mult sa ma sustineti si pe mine in rugaciune, poate dumnezeu o sa lucreze si in familia mea si in inimile noastre, va rog si va multumesc. Doamne Ajuta!

  • ana said

   Nu ti lasa copiii! cu nici un chip. mai bine sa mori de foame decit de dorul lor. Copiii n-o sa te ierte niciodata ca i-ai dat. Chiar in nevoi lor le e mai bine linga mama lor. Nu de bani au nevoie ci de mama.

 99. Rosa said

  Citind comentariile de pe aici,imi dau seama ca problema mea e minora,totusi va rog ajutati-ma cu rugaciuni,cu sfaturi sa imi intorc iubitul inapoi. De 5 luni suntem despartiti,m-a cautat doar 1 saptamina dupa ce ne-am despartit,in rest nu a mai dat nici un semn.inteleg ca imi trebuie o adevarata minune ca un om sa se intoarca dupa atata timp,in care nu a dat nici un semn ca i-ar parea rau,totusi cred in Dumnezeu si sper sa-mi asculte ruga. Sunt departe de locurile de bastina,nu am prieteni cu cine sa ies,ma simt pierduta si singura. Recomandati-mi ceva cei cu experienta,rugati-va ca si rugaciunea mea sa fie auzita,am nevoie de Dumnezeu mai mult ca oricand si sper din tot sufletul meu ca raspunsul lui sa fie Da! Iarta-ma Doamne ca sunt pacatoasa,amin!

 100. Numi merge bine deloc in casnicie si desi il iubesc si ma iubeste ne certam mereu ne vorbim urat in sase luni neam despartit de sase ori dar mereu ne impacam dar doare ceva se intampla cu noi dar eu imi pun toata credinta in dzeu mereu ma ajutat si desi nu imi merge bine eu ma incred in el ca intro buna zi imi va fi si mie bine amin

 101. valentina said

  doamne isuse hristoase ajuta te rog toata lumea si pe mine pacatoasa si iartami pacatele mele toate si ajuta.ma ìn toate, amin.

 102. anonim said

  eu ma v-oi ruga pentru tine lui Dumnezeu,ca am mìncat si eu pìinea asta.

 103. Marian said

  Vreau sa se intoarca sotia mea acasa langa mine, ne cunoastem de 10ani si de 2 ani casatoriti ,dar a bagat divort si sa mutat deoparte ,ne vedem, ne intalnim dar nu vrea sa-si retraga plangerea ,ma rog la DUMNEZEU sa se intoarca acasa o iubesc foarte mult si pe altcineva nu vreau in viata mea ,ajutatima va rog

 104. Claudia said

  Domnul Isus va lucra. Ai rabdare si cu credinta prin rugaciune se va rezolva! Te pup cu dragoste si ma rog pentru voi! Amin

 105. Larisa said

  Rugati-va pentru mine, sa se dezvolte bine sarcina! Va rog! Sunt pe muche! Este a doua, la interval de 2ani! Va rog….! Doamne Isure, te rog cu ardoare!
  In Numele Domnului Isus te rog si iti multumesc mai dinainte pentru ca stiu ca ma vei asculta..! Te iubesc, Domnul meu!

 106. Fratilor Cer si ajutorul vostru am 33ani ma aflu intr o situatie care nu mi am dorito niciodata de cv timp ma tot cert cu sotia si nu ne mai intelegem nu vreau sa mi pierd sotiia pe care o iubesc foarte mmult mai ales ca mia oferit si doi copii frumosi ma rog la DUMNEZEU si va s ruga daca se poate in rugaciunile voastre sa va rugati si pentru familia mea DUMNEZEU SA FIE CU NOI! TOTI si sa auda rugaciunile noastre.ionut -daniela elena

 107. ana said

  Ma rog pt voi toti. Imi dau seama ca se poate si mai rau decit imi e mie. Din cind in cind sotul meu o ia razna. I se pune pata din nimic. Am 2 facultati ,una facuta in strainatate. Suntem amandoi oameni cu carte, dar degeaba. Din cauza stressului am facut ulcer. Nu dorm.Am depresie. Nu mai pot continua asa. Mi-a promis ca nu o sa ne mai certam si a durat 3 luni. Acum 2 zile a ravasit toate camerele. Cica nu era destula ordine. Cartile mi le-a aruncat pe jos, mingea copilului in chiuveta, totul fara logica.Pt prima data i.am spus unui prieten de-al lui ce s-a intimplat. Nu mai stiu ce sa fac. Sunt descumpanita,dezamagita. Nu-i dau nici un motiv sa se comporte asa. Gatesc, fac mincare, curatenie, fac temele cu copilul care e cel mai bun din clasa. Am VISAT acum 2 nopti ca VENEAU IN VIZITA 2 PREOTI IN CASA pe care o am eu dinainte de casatorie. N-am mai visat asa ceva pina acum. Da-ti-mi un sfat va rog

 108. julia said

  Buna ziua, eu si exsotul meu , am fost casatoriti 18 ani, o viata frumoasa, cu de toate in ea, dar am trecut peste toate, de un an de zile, mi-a spus ca nu ma mai iubeste, o gramada de motive….in tot acest timp de un an am tot discutat, am tot incercat, dar a zis ca prefera sa ne despartim prieteni, acum 1 luna am divortat, si sentinta parca ne-a luat si ultima farama de intelegere….ne reprosam din ce in ce niste lucruri odioase, mi-e inima sfasiata, dar nu mai puteam trai asa….vreau sa va rog sa va rugati pentru noi, daca n-o sa putem sa ne reluam casnicia, macar sa ne de-a dumnezeu sanatate si liniste sufleteasca. Va imbratisez cu drag, si ma rog sa aveti sanatate si liniste sufleteasca, toti cei de pe acest forum,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: